Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حج و زیارت از آسیب شناسی حج تمتع ۹۸ در ۲۰ کارگروه و زیر نظر کارشناسان با تجربه خبرداد و گفت: احصا و بررسی این آسیب شناسی در بهبود کیفیت اثرگذار خواهد بود. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو علی رضا رشیدیان در دیدار با کارکنان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری که با حضور نماینده، ولی فقیه در این سازمان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، منا و مسجدالحرام و نیز شهدای حادثه اخیر عصر روز عاشورا در کربلا، خدمت به زائران و تلاش برای خدمت رسانی شایسته به انان را ارزشمند خواند و از همه کارکنان، کارگزاران، دستگاه‌های همکار و تمامی افرادی که برای خدمت رسانی به ضیوف الرحمان در موسم حج تمتع تلاش کردند، قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:: در آسیب شناسی حج امسال کارشناسان ذیربط در داخل و حتی خارج سازمان، نظرات کارشناسی خود را ارائه می‌دهند و در واقع از ظرفیت‌های کارشناسان با تجربه بیرون سازمان نیز برای بهبود کیفیت خدمات استفاده می‌کنیم.
وی با قدردانی از خدمات ارائه شده در حج امسال، گفت: همه خادمان در حد استطاعت تلاش کردند تا خدمات شایسته حجاج ایرانی ارائه شود، افزود: اگر اشکال یا مساله‌ای هم وجود داشته خارج از اختیار بوده است که امسال با آسیب شناسی‌های دقیق در کمیته‌های مربوطه تلاش می‌شود در سال آینده همه ان‌ها برطرف شود.
وی با بیان اینکه در موسم حج تمتع فرصتی برای خدمت رسانی و خادمی حجاج بیت الله الحرام فراهم شده بود، گفت: عده‌ای از کارکنان سازمان حج و زیارت و نیرو‌های نمایندگی، ولی فقیه به صورت مستقیم وعده‌ای دیگر نیزدرحوزه پشتیبانی عملیات، توفیق خدمت به ضیوف الرحمان را داشتند.
رئیس سازمان حج و زیارت با تقدیر از خدمات دستگاه‌های همکار به ویژه شرکت هواپیمایی هما در نقل و انتقال حجاج کشورمان تصریح کرد: تلاش‌های شبانه روزی همه فعالان این عرصه اعم از پرسنل و نیرو‌های فرودگاهی ونیروی انتظامی حاضر در ۱۹ ایستگاه پروازی، هیات پزشکی، هلال احمر و ... قابل تقدیراست.
رشیدیان با بیان اینکه نباید به این سطح از خدمت رسانی بسنده کنیم، گفت: ارتقا خدمت امری ضروری است و باید با آسیب شناسی فعالیت‌های صورت گرفته برای افزایش کیفیت خدمات و در عین حال کاهش هزینه‌ها گام‌های موثرتری برداریم.
وی ابراز امیدواری کرد: با همراهی همه دست اندرکاران و دلسوزان با تجربه، آسیب شناسی حج تمتع و عتبات امسال به خوبی انجام شود تا شاهد خدمات مطلوب‌تر در آینده باشیم.

*پیگیر برقراری مجدد عمره به صورت مشروط هستیم
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه با اشاره به موضوع راه اندازی عمره اظهار کرد: موضوع راه اندازی عمره نیز در حال پیگیری است، اما تحقق این امر منوط به پذیرش و تحقق شروط ما از سوی کشور میزبان است و امیدواریم در این زمینه همراهی لازم راداشته باشند.
وی تصریح کرد: امیدواریم شرایط لازم برای اعزام عاشقان اهل بیت (ع) به سوریه نیز در چهارچوب تحقق و تامین امنیت، عزمت و کرامت زائران ما فراهم شود تا بتوانیم در تمامی این حوزه هاو اعم از حج و عتبات خدمت رسانی شایسته‌ای را به زائران مان داشته باشیم.
رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: باوجود اینکه در ایام ذی الحجه و موسم حج عمده تمرکز نیرو و امکانات ما بر روی خدمت به حجاح متمرکز شده بود، اما حوزه عتبات نیز تعطیل نشد و در همان زمان حضور پرشمار زائران در عتبات عالیات به ویژه در ایام عرفه را شاهد بودیم.
رشیدیان تصریح کرد: در حال حاضر نیز سفره دیگری از خدمت رسانی با عنوان اربعین حسینی گسترده شده و در این راستا ازهمه ظرفیت‌های سازمان و کارگزاران در موضوع سازماندهی، اعزام‌ها و هماهنگی‌های لازم در این خصوص بهره می‌گیریم و امید است خدمت شایسته‌ای به زائران اباعبدالله ارائه دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حج و زیارت حج تمتع عمره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • قالیباف: سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • تمایل عربستان برای برقراری عمره پس از حج تمتع